Dec. 24, 2009


Jason Derulo min nya favorit





Wazz up Bitches?

Gud vad seg jag känner mig. Jag har precis vaknat, ligger i min sköna säng och funderar på om jag verkligen orkar gå upp, men ja känner att det doftar pannkakor så förmodligen är mamma i köket och gör pannkakor och tanken av det gör att jag vill gå upp eftersom jag är rätt hungrig.

 

Jason Derulo´s nya låt pumpar på högsta volym . Jag tycker den är jätte bra han har en sådan skön röst på nått sätt.

 

Idag ska ja träffa X och vi ska nog gå och ta en fika sedan blir det nog möta upp X och säga hej då till honom eftersom han åker hem. Hoppas du kommer snart igen och hälsar på..

 

 

 

Nu orkar jag inte stå emot pannkakas doft mer

I´m out


/





hej på er allihop,
Idag har jag inte gjort så mycket pluggat för det mesta och senare på kvällen mötte jag upp 4X. Det var jätte trevligt vi satt och kolla på en jätte bra film, rätt romantiskt som handla om en kille som blev kär i en "callgirl" men var tvungen och döda hennes hallick för att hon skulle bli fri. En söt story som handlar om kärlek i första ögonkastet typ, kommer ej ihåg namnet på filmen tyvärr, men brad pitt var med i en av rollerna.  :(

Så nu är jag hemma, ligger i sängen och halv sover typ, imorn ska jag upp tidigt tänkte jag och kanske ta en sväng till stan sedan blir det och möta upp X och sägaa hej då till han eftersom X åker hem imorgon.




God natt på er

/

 

 

 

Heej på er kära läsare

 

Idag har jag inte gjort så mycket vaknade Jätte tidigt 8 för att vara mer specifik av älsklingen som ville att vi skulle gå till McDonald’s och äta frukost ihop.  Det var jätte trevligt fast jag blev lite besviken av att jag missade min sovmorgon när jag inte hade någon skola idag så fick ta igen det lite senare på dagen.

Kvällen erbjöd en ”en hemma sitta kväll” med X & X. Vi hade jätte kul, drack massa goda drinkar, kolla roliga filmer och bara umgicks en helt okej kväll faktiskt.

 

Nu sitter jag här och ångrar den sista drinken faktiskt, börjar känna att jag mår lite illa så jag måste gå och sova nu och hoppas kunna sova bort det.

 

En fråga bara, Ni som är bosnier och brukar åka ner till hemlandet har ni någonsin sett ”ett riktigt bosna barn” som är hemlöst och lever på gatan? jag har endast sätt romer ”cigenare” , men aldrig riktiga bosnier, så jag och X hamnade i en diskussion kring det, visst finns det säkert men är det vanligt där nere?

 

 

Puss på er

 

 


/

Hejsan hoppsan

Vad har sedina gjort idag?

Hmm dagen började med att jag vakna med toppen humör trotts att X hade smittat mitt ena öga med ögoninflammation vilket gjorde att jag besökte ögonläkaren på morgonen för att få lite salvor så rodnaden skulle lägga sig, men detta gjorde inte att mitt glada humör försvann icke san icke, istället så skicka jag ett hot sms till honom om att jag skulle döda honom när jag fick tag i honom och vipps så försvann ilskan och sedina var på topp humör igen.  Efter en halv dags smörjande med krämer beslöt jag mig för att träffa ett annat X vilket var super mysigt. Det finns ju inget lite puder inte kan täcka så la puder på ögat och sedan gick ut. Det kanske inte var så smart trotts allt eftersom inflammationen kan förvärras så smittar det också så jag tänkte sprida X virus vidare hihi.  Alltid kul och träffa  X. Vi gick och käka åkte runt Norrköping lite och bara umgicks vilket var super kul.


Nu sitter jag här och kollar på mammas boys på tv4play eftersom jag missa avsnittet idag.


Jag trodde inte alla killarna skulle välja just de tjejer de valde, Bobby förvåna mig mest fan. Jag tycker hon Julia verkar så falsk och jag hatar verkligen falska personer. De som säger en sak och gör en annan. Men jag tyckte det var gulligt att Bobbys mamma efter allt tjat till sist sa till Jane att hon tyckte om henne.  En fin scen :D


AAAjjaa undra om de fortfarande är tillsammans idag. Det tror jag knappast oftast gör sådana par slut så fort de kommer ut eftersom det inte fungerar i det vardagliga livet. Klart man gillar varandra när man befinner sig i ett paradis och hela atmosfären är perfekt men så fort man tar bort det så finns det ingenting kvar.

 


 



You don´t really wanna stay, no - but you don´t really wanna go, oh








Tralalalalaaaaaaa Seeekaaaa pumpar ut ur högtalarna, ska ut och yraa med X nu får se var vi hamnar och vad vi hittar på. Är på jätte bra humör idag så skönt det känns och bara vakna upp och känna att man är lyckliiig :D

 

 





Peace Out                   

 

 

 


Hejsan

 

 

Gud vad kallt det är ute!

 

Imorse när jag gick till skolan för att möta upp min grupp råkade jag glömma kvar mina vantar hemma det var nämligen inte smart gjort. Mina händer blev helt röda och jag kunde knappt känna av mina fingrar av kylan. I år tror jag att det kommer bli en riktigt kall vinter något som jag verkligen inte tycker om (kyla uuussch) Ta mig till solen och värmen. Jag saknar verkligen sommaren då man kunde ta på sig klänningar, fina kläder, gå ut och sätta sig i solen och bara njuta av livet. Istället får jag stå ut med mörker och kyla nu (me don´t like!)

 

Idag kom mitt smink som jag hade beställt. Allt var jätte fint. Jag är mest nöjd med ett läppstift som jag hade beställt klockrent var det.

 

Jag blev dock besviken eftersom jag hade beställt silkesspray till håret som gör att håret får glans och volym, men det var tydligen slut hos dem så jag fick inget typiskt.  Det var sprayen jag såg fram emot. Jag hade en sen en tidigare beställning, men den är slut nu och den var hur bra som helst. Håret fick lyster och volym direkt och luktade även hur gott som helst.

 

Men, men få väl ta och beställa snart igen i hopp om att de har fått in dem!

 


The Haunting

 

Hej allihop!

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket hjälpte X med att städa sedan blev det bara plugg och mera plugg. Kom hem nyss från X vi kollade på film. The haunting hette den helt sjuk. Det står att filmen bygger på en sann historia, men jag vet inte om jag vågar tro på det om så är fallet är det bara sjukt.

 

Jag hatar verkligen filmer som handlar om demoner och övernaturliga fenomen. Tycker att det är så läskigt med sådant som man inte känner till eller kan förklara. Så vet man ju inte om det verkligen finns. I de flesta religioner nämns det onda (demoner) men även i urgamla texter.

Är det så att dagens människor ignorera det som människan har vetat i århundraden pga. att vi hela tiden präglas med vetenskap. Det är kanske därför vi har så svårt och tro på sådant vi inte kan förklara.

Usch vill ej tänka på sådant. Det skrämmer verkligen skiten ur mig.

 

När Sedina tittar på filmer som har med demoner och göra blundar hon under halva filmen och håller för öronen för att inte höra de äckliga ljud som oftast finns i sådana filmer. Jag såg filmen besatt på bio med ett par kompisar för några år sedan och än idag vågar jag inte vara upp själv när klockan är 03.00 vill alltid vara på den säkra sidan =) hi hi

 

Filmen var rätt okej faktiskt (de få scener jag vågade kolla) fanns även en annan bonus dvd med som innehöll en dokumentär om den här händelsen som jag inte vågade kolla på. Vill inte ha bevis på att historien är sann så här kan jag inbilla mig att det bara är en påhittad film :D

 

 


Shopping i ullared

(Efter en hel dags shopping såg vårt kvitto ut så här, 1m )



I söndags var jag och Älsklingen i Ullared. Det var verkligen jätte roligt. Jag hade aldrig tidigare varit där så blev lite förvånad utav att det var så stort, men guud vad det shoppades. Jag och älsklingen köpte med oss hur mycket som helst, Nästan att vagnen välte omkull av alla varor.

Efter en hel dags shopping på Ullared så blev det många tusenlappar som gick åt, men de var det värt. Det var så kul och bara plocka på sig allt man såg utan att behöva kolla på prislapparna eftersom alla varor ligger kring hundralappen, men de samlar på sig i slutändan =)

SUPER KUL och åka dit rekomenderas!

Världens viktigaste kalas




Helgen den 28-29 november var det Världens Viktigaste Kalas på alla McDonald's restauranger i Sverige. Då gick 10% av restaurangernas försäljning till Sveriges femte Ronald McDonald Hus.

Deras viktigaste uppgift var att samla in pengar för att bygga fler Ronald McDonald Hus. När ett barn blir svårt sjukt och behöver specialistvård långt hemifrån erbjuder dem familjen ett hemlikt boende med tryggheten i att vara nära sjukhuset. Det är en stor hjälp när hela deras tillvaro har vänts upp och ned.

De va super kul. Jag kände mig som ett barn igen. Jag och X satt och skratta hela tiden åt Ronalds och mästertjuvens påhitt.

Bosnien-Portugal 0-1




Portugal

Hej allihop!
Jag har varit super dålig på att uppdatera jag vet (sorry).
Det är så att X har tagit sönder sin dator så jag har varit så snäll och lånat ut min dator till honom lite då och då vilket har gjort att jag inte har haft tid och uppdatera så ofta som jag har velat.
Men idag så löste han det problemet, han fick en ny dator (hoppas den inte går sönder lika snabbt som den förra)

Som ni vet så har jag varit i Portugal. Det var jätte kul. Portugiserna var jätte trevliga
Och Lissabon var en historisk och mysig stad med många gamla byggnader och statyer. Jätte fint. Maten däremot var inget och hurra för.

De som känner mig vet att jag är lite kräsen när det gäller mat. Och restaurangerna i centrala Lissabon var inte enligt min smak. Vi hittade dock en fin restaurang i Colombo som hade hyfsad bra mat, men Biffen i Hard Rock café var något extra. Det var ett tag sen man åt en sådan god måltid.

Men nu räcker det med mat, blev hungrig helt plötsligt!
Det var jätte roligt och se så många bosnier samlas och hejja för sitt fosterland. En riktig kul upplevelse något jag rekommenderar till alla er läsare.

När man åker på sådana här fotbollsresor så tror man oftast att fotbollen är prioritet ett, självklart är den det men man får så mycket annat på köpet. Vi hann se en helt underbar stad, shoppa, träffa nya människor, festa och skapa sjuka minnen för livet.






RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!