2010-03-30





Hej allihop
Känner mig rätt stolt nu eftersom jag har kommit igång med bloggandet igen. Idag har jag gjort de sista justeringarna kring min individuella uppgift och nu är allt klart. Vi får hoppas på det bästa.

 

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag tillbringade den soliga och fina dagen med älsklingen. Vi planerade vår resa lite. Vi letade efter intressanta turistattraktioner som vi kunde besöka och så vidare. Vi åker till USA nu i juni vilket kommer bli super kul. Jag ser verkligen fram emot och besöka  New York, San Francisco, Miami, Los Angeles och självklart ska vi ta en sväng till Las Vegas också. Det blir en lite längre road trip genom USA.

 

Det kommer vara jätte kul att få se hur det verkligen är i Las Vegas. Man kanske vinner en Jack pott , eller varför inte dricka sig full och köra Elvis style "Vegas Bröllop på fyllan" hahaha. Som sagt vad som händer i Vegas stannar i Vegas.

Jag ser verkligen fram emot denna resa då det ska bli skönt och lämna Sverige för en stund och få se och uppleva en annan kultur. Jag har alltid velat åka till New York och bara gå runt där, shoppa, sitta och fika och få uppleva the New York spirit alla pratar om.



Ser även fram emot Lars Winnerbäck konserten som jag ska på i sommar. Kommer bli så kul. En skön sommar kväll, ute konsert med X och massa andra, god dricka. Det kan inte bli bättre.

 

Kan inte sommaren komma? mitt sommar schema är full späckat och sommaren är långt ifrån kommen, så kan denna vinter period försvinna någon gång så jag bara får njutaa!

 

 

 

Puss på er    


Helgens bilder











Puss på er   

2010-03-29

 

Hejsan Hoppsan



Vill bara påpeka att livet är underbart!
Det var ett tag sedan jag kände mig så här lycklig. Det måste ha varit den tråkiga vintern och all kyla som gjorde att man var nere och deppig en stund, men nu är det över. Jag är lika sprallig och glad som vanligt och älskar mitt liv. Jag skulle inte byta ut det för något.


Dagen började rätt segt eftersom jag försov mig då ja skulle ha träffat X och stackaren väntade på mig en hel timme. När jag väl gick upp träffade jag henne och vi spenderade dagen ihop. Det blev minst 2 liter kaffe för vår del massa snack, skratt, skvaller och så vidare. Det var verkligen trevligt. Efter en hel kul dag med X träffade jag älsklingen för att varva ner med pizza och mys framför TV:n


Lägger upp lite bilder från helgen seen





Puss på er

 

 


2010-03-11

Hej allihop


De var jätte länge sedan jag blogga känns det som och nu eftersom jag är typ super sjuk tänkte jag slänga in ett inlägg.


Jag minns inte sist jag var så här sjuk. Huvudet värker, jag är super förkyld, har feber som aldrig går över känns det som och det värsta av allt är att jag känner mig så svag orkar inte göra något förutom och ligga och sova.


Det här hänt en del sen jag blogga sist. Jag har fyllt 20 år, vilket var super kul, fick massa fina presenter och firande det med nära och kära, alla hjärtans dag även det jätte kul, den internationella kvinnor dagen firade självklart det med.


I helgen kanske det blir en mini weekend i Stockholm med älsklingen ifall jag blir frisk något som inte ser så ljust ut för tillfället. Vi hade planerat och åka iväg och tillbringa helgen i Stockholm och bara mysa och skämma bort oss själva på något fint hotell, men även passa på och shoppa en del, men eftersom Sedina är så pass sjuk kommer vi nog vara tvungna och skjuta upp det till nästa helg ifall jag inte mirakellöst frisknar till.


Orkar inte skriva mer så lägger in lite bilder som jag tagit under den tid då jag ej orkat blogga.


 

 


 

 

Puss på er

 



RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!