Portugal imorgon

 

Hej allihop,

Tänkte uppdatera lite om vad som händer i mitt liv just nu.  Är jätte stressad men ja vet inte varför… :O

 

Igår träffa jag X.. Lika trevligt som alltid. Vi var och fika på soda, super mysigt var det.  Hon har egentligen flyttat till Örebro men den tjejen älskar Norrköping för mycket så hon kommer hit nästan varje dag hihi (me like)

 

Imorgon åker jag till Portugal. Ser verkligen fram emot det. Jag och X är jätte nervösa för att flyga eftersom vi båda är höjdrädda men det kommer nog gå bra. Vi Planerar och ta lite drinkar innan så vi inte är fullt medvetna om vad som händer runt omkring oss.

 

Ikväll blir det fest hos X. Vi planerar och vara där hela natten innan vi tar bussen imorgon klockan 6 mot Skavsta och vidare till PPPOOORTUUUGAAAAL :D

 

 

HA DE BRA ALLIHOP :D


shopping

5 nya regler för din shopping

Vi försöker alla spara våra slantar just nu, men en kvinna måste ju ändå kunna köpa sin bronzer! Och ansiktscrème. Och vara snygg i håret … Som tur är finns det massor av sätt att komma undan billigare än du gjort tidigare.

 

1. Gör en lista och dumpa väninnan

Om du går och handlar med en shoppinglista har du allt stöd din viljestyrka kan behöva. Butiker är både byggda och ljussatta för att öka din shoppinglust och vilja att göra impulsköp, så håll dig till vad du gick in för att köpa. Ett annat tips är att gå och shoppa själv: Kompisar som säger ”Gud vad snygg du blev!” kan få dig att lätta på plånboken.

 

 

2. Köp storpack

Köp kroppscrème, tvål och rakhyvlar i storpack! De flesta billiga matkedjor har enorma förpackningar som du snabbt förvandlar så att de passar in i ditt badrum genom att hälla över dem i snygga påfyllningsbara flaskor. Vips, så har du ett mer lyxhotelliknande badrum!

 

3. Gå med i klubben

Vissa skönhetsbutiker belönar lojala kunder, så varför inte skaffa ett kundkort och handla där? Kicks klubbkort ger till exempel två procent tillbaka på alla dina inköp, precis som deras ägare Åhléns också gör med sitt klubbkort. Efter tio dyrare ansiktscrèmer är det en gratis mascara!

 

 

4. Se över ditt kontaktnät

Är du smått beroende av dyra frisörschampon? Fråga din frisör om hon har någon rabatt på ditt favoritmärke. Ibland kan salonger beställa in billiga lager med produkter som de säljer och om du är en lojal kund kanske du kan få del av rabatten?

 

5. Gör det mesta av varje produkt

Klipp itu dina akne-bekämpande pads och klipp upp concealertuben för att komma åt de sista dropparna. Du kan också blanda en parfym i crèmeform med en oparfymerad lotion för att få den dyrare att räcka längre.

 

 


fortfarande sjuk

 

Hej allihop, förlåt att jag har varit så dålig på att uppdatera. Har inte haft tillgång till dator. Kommer ej upprepas promise!

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade runt 12 gjorde mig själv en god frukost och begav mig till biblioteket för att låna lite böcker inför den nya kursen som nu har startat.  Har lånat lite böcker om det ämnesområde som jag vill specialisera mig i hoppas bara min grupp går med på och arbeta med detta.

Min förkylning håller på och gå över men hostan sitter fortfarande kvar usch!


Smile it´s free

 

Hej allihop kom precis hem efter en jätte trevlig fika med X. Hon är verkligen underbar. Blev mycket ”Girl talk” eftersom vi inte har träffats på ett tag. Det känns verkligen tomt utan dig nu när du flyttat till Örebro och lämnat mig här.. =( Men snart ses vi igen, kommer och hälsar på dig någon gång nästa månad.

 

På torsdag blir det modevisning och det ser jag fram emot är superglad, mer information kommer under veckan.

 

X1 som även skulle ha följt med dissade oss eftersom hon var för trött. Vilket var synd eftersom vi hade superkul. Jag tror att det har mycket med det här vädret och göra. Det är så mörkt och mulet så man blir automatiskt seg och på dåligt humör.

 

Jag har ialla fall bestämt mig att det tråkiga vädret inte ska påverka mitt humör. Jag försöker hålla det uppe så gott det går och om det inte fungerar beger jag mig till ett solarium för att drömma mig bort till solen och värmen.

 


Draft: Nov. 8, 2009


Nähe, nu får jag inte ligga och slappa mer. x tjatar på mig om att gå ut och promenera med henne. Jag orkar verkligen inte men ska vara snäll och ställa upp för den här gången!

Ikväll blir det super mysigt ska ta och fika med X & X vilket blir kul. Har inte träffat X på länge eftersom X flyttat till Örebro så ser fram emot det.
Nu måste jag ut och gå blääää

Olycksförsäkra ditt Förhållande

Hej jag har varit super seg idag. Jag har inte orkat göra så mycket fast X har försökt och få med mig på sina aktiviteter. Har ni också sådana dagar då ni bara vill krypa ner i er säng med en bra tidning och choklad och bara stanna där. Det är just en sådan dag jag har idag. Jag ligger här med min Cosmopolitan och min geisha och bara njuter av livet. Den nya Cosmopolitan är jätte bra. Den innehåller mycket mode tipps om vad som e inne i vinter. Alltid trevligt och veta.

By the way vill jag tacka er som läser min blogg. Jätte kul och se att ni är så många

Något som jag vill dela med mig till mina läsare är lite relations tipps som jag läste om i cosmo. Det är något alla tjejer borde följa!

 

1. Tappa inte kontrollen totalt:

Självklart ska man kunna vara stormande kär, men ge inte upp ditt nya liv för en ny kärlek.

Fortsätt att träffa dina kompisar, syssla med dina fritidsaktiviteter och bry dig om ditt jobb- ni har ju all tid i världen att lära känna varandra.

 

2. Förväxla inte sex med kärlek:

Du kanske ser sex som ett tecken att han har djupa känslor för dig medan han bara ser det som sex (eller tvärtom) Alltså, bara för att ni har sex behöver det inte betyda att han är seriös.

 

3. Ha en öppen kommunikation:

var inte rädd för att fråga honom vad för slags relation han är utefter, och varför, redan tidigt i förhållandet. Om något verkar skumt ta upp det med honom direkt.

 

Och den viktigaste punkten:

4: Håll ögonen öppna för ”skumt” beteende:

Det tar tid och lära känna en person, så deklarerar han sin kärlek redan efter första dejten, fråga dig själv: Hur mycket vet den här killen egentligen om mig? Gillar han den jag är på riktigt eller har han byggt upp någon sorts idealbild av mig? Om du tror att så är fallet, dissa honom och dra! :D


Bilder från Bowling kvällen på Hugo



Bowling & Cromwell



Hej allihop. Gud vad jag är trött. Jag sitter här med min kopp te och funderar på om jag orkar gå och jobba idag hmm. Igår blev det bowling. Det var riktigt kul fast än jag förlora. Efter bowlingen körde vi runt stan lite, 3 bilar försökte komma ikapp varandra, ni kan tänka er hur farligt det blev på vägarna, men vi lever!

Blev lite orolig när Bruno AKA Dino körde förbi vår bil med jätte fart, med min syster i bilen hmm inte bra första intryck Dino inte bra.. nc nc nc vill du att mitt hjärta ska stanna (vem ska skriva bloggen då) hehe

Sedan begav vi oss till Cromwell. Även där var det riktigt trevligt. Vi drack lite drinkar, umgicks, spelade black jack och maskiner jätte kul var det. Jag och Deba var bäst på maskiner vi dubblade vår insatts tre gånger :D

 Vi hade Tur i spel helt enkelt  :D

Ps: kort från igår kommer upp när Ena Begovic vaknar, (pogledajte ljudi sramote dokle spava) :P

 


" All eyes on me"



Köpte en super bra maskara idag som jag bara måste rekomendera.
L´ORËAL extra-volume collagene. Klockren är den. Den ger jätte långa fransar utan och klumpa, särskilt när jag har så korta blir det super fint :D

kyssar



Idag satt jag och X och diskuterade kyssar. Ni kan tänka er vilka djupa diskussioner vi hade. Det finns ju så många olika sätt man kan kyssa en person på, men vad gör man om personen inte kan kyssas? Vad gör man om man tycker om och kyssas på olika sätt? Är det rätt och försöka tvinga på en person och kyssas på de sätt man själv vill?

Det var i alla fall det jag och X diskuterade kring i ca 2 timmar, och självklart har vi inte delade åsikter kring detta ämne. Jag anser att ett förhållande inte kan fungera om man känner att personen inte kan kyssas, Inte vill man känna sig kvävd precis eller vad tycker ni?

Själv har jag en kompis som dejtade en kille som hon verkligen trivdes ihop med. Hon tyckte killen var urläcker och hela det köret, men ”förhållandet” sprack så fort det inte klickade på det stadiet.  Hon tyckte helt enkelt att det var obekvämt och inte alls skönt o kyssa denna person så hon drog sig undan, istället för och förklara för personen att det han gjorde inte passade henne i smaken. Hon ville inte såra hans känslor. Jag tror många tjejer samt killar tänker så här, hellre dra än förklara!

Men vad tycker ni bäst om:

 

Delikatessen:

Den försiktiga, med tungan utanför munnen och bara med tungspetsen som berör din partners.

Den andra varianten är mer glupsk: den är en upptäcktsfärd i den älskades mun,

slickandes på tänderna, smakandes på läpparna, den kan sträcka ut sig över näsa, kinder, ögon, hals…

 

Franska kyssen:

Det gamla hederliga tunghånglet.  Slappna av, öppna munnen. Möt din partners mun. Sträck fram tungan. Smaka på din partners tunga, slicka på den (dregla inte) och undvik och slå dina tänder mot din partners.

 

Den erotiska kyssen:

Mjuk eller hård, kort eller lång, nafsande, lätt, sugande, smackande, blöt, intensiv, sensuell, djup eller helt ytlig… Bit-kyssar och sluk-kyssar ingår i denna kategori som inte alls bara måste om fatta munnen.

 

Med öppna ögon:

Oftast blundar vi när vi kysser den vi älskar. Ett enkelt sätt att förhöja känseln och intimiteten i kyssen är att i stället se varandra i ögonen. När era blickar möts uppstår en speciell laddning. Den förhöjer lusten och för er närmare varandra.

 

Läppmassage:

Detta är en kyss där tungan inte spelar huvudrollen, utan det är läpparna som gör det. Fukta läpparna och gnid dem långsamt mot din partners. Nafsa på varandras läppar. Detta är en långsam kyssteknik som verkligen ger er tid och njuta av varandra

(Cosmopolitan)


Smitta

 

Jag tror hela Sverige vet nu att jag ligger hemma och är sjuk så mycket som jag har tjatat om det. Men jag mår verkligen inte bra, har feber och halsen gör riktigt ont. Någon på konserten ”halid & crvena jabuka i Norrköping” Måste ha haft svininfluensan eller något. För nu ligger halva Norrköping hemma och är sjuka och det konstiga är att de flesta som jag har pratat med började känna sig sjuka efter konserten..  X och x har sina misstankar om vem det kan vara. Eller vilka det kan vara rättare sagt.  Jag nämner inga namn men deras påståenden verkar rätt trovärdiga och relevanta.

Synd att folk inte tänker på andras hälsa när de utsätter allmänheten för influensan.  Vet ni att ni har svininfluensan håll er förihelvete inne och låt inte andra drabbas för att ni ska ha det kul.

 

 


taack tjejer :D





Hihi Nu har Sedina Kaltak också skaffat blogg. Känns lite konstigt faktiskt eftersom jag alltid reta Ena förut om det, men nu sitter jag här.  Måste tacka mina tjejer Cristal och Ena som har suttit och försökt och få den och fungera, Okej Ena gjorde inte så mycket! Hon gjorde en header som jag blev helt missnöjd med men tanken var ju god såå taaanx <3

Taack tjejer för all hjälp, Ni är Underbara <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!