2010-05-19



Hej allihop

Gud vad tiden går snabbt snart är det sommarlov vilket jag verkligen ser fram emot. Jag har massa planer och projekt inför sommaren som kommer bli jätte kul att genomföra can´t hardly wait!


Idag blev det en snabbis till skolan där vi läste igenom och justerade det sista i vårt gemensamma arbete som ska vara inlämnat imorgon sedan blev det middag med älsklingen och två av hans vänner på Hugos. Det var verkligen jätte trevligt och det sköna vädret gjorde det så mysigt att sitta utomhus och bara prata och umgås. Vi tog även tillfället iakt att spela en runda bowling medans vi var där. Jag är faktiskt stolt över mig själv då jag kom tvåa och gjorde ett flertal strikes.

 

Nu ska jag ta en dusch och prova mitt nya kit hudvårdsprodukter som jag köpte med Helena idag. Enligt Cosmopolitan ska detta vara jätte bra för huden och ge den lyster och en otrolig fräschhet. Så upp till Bevis :d

 

 

 

Puss på er



2010-05-09


2010-05-07





Hejsan

Gud vad dålig jag är på att blogga. Det har blivit så att jag slänger in ett inlägg i månaden och sammanfattar min vardag, men nu kände jag att det var dags. Det såg så tomt ut på bloggen.

 

 

Jag har precis vaknat, så ska ta o fixa mig lite snabbt och möta upp mikkis för att sedan gå till Anna där hela gänget förmodligen väntar på oss så det blir att jag spenderar dagen med dem och bara har kul.

 

 

I onsdags var jag och grilla med gänget, FxN vad kul vi hade det. Kvällen slutade med en sväng på trappan där det var massa folk. En riktigt skön atmosfär.

 

 

[slänger in lite bilder när jag orkar]

 

 

Mitt liv går verkligen åt rätt riktning just nu och jag älskar det. Jag har det fullt upp hela tiden, men jag är så himla glad och ha mina vänner och min älskling som stöttar mig hela vägen.

Ni är underbara (L)

 

 

I helgen blir det förmodligen Stockholm då jag har två casting:ar där, men ska även tillbringa lördagen på trappan med dem bästa.

Ska försöka uppdatera oftare, by the way kul och se att folk går in och läser min blogg trotts att jag uppdaterar så sällan.

 

puss på er


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!