kyssar



Idag satt jag och X och diskuterade kyssar. Ni kan tänka er vilka djupa diskussioner vi hade. Det finns ju så många olika sätt man kan kyssa en person på, men vad gör man om personen inte kan kyssas? Vad gör man om man tycker om och kyssas på olika sätt? Är det rätt och försöka tvinga på en person och kyssas på de sätt man själv vill?

Det var i alla fall det jag och X diskuterade kring i ca 2 timmar, och självklart har vi inte delade åsikter kring detta ämne. Jag anser att ett förhållande inte kan fungera om man känner att personen inte kan kyssas, Inte vill man känna sig kvävd precis eller vad tycker ni?

Själv har jag en kompis som dejtade en kille som hon verkligen trivdes ihop med. Hon tyckte killen var urläcker och hela det köret, men ”förhållandet” sprack så fort det inte klickade på det stadiet.  Hon tyckte helt enkelt att det var obekvämt och inte alls skönt o kyssa denna person så hon drog sig undan, istället för och förklara för personen att det han gjorde inte passade henne i smaken. Hon ville inte såra hans känslor. Jag tror många tjejer samt killar tänker så här, hellre dra än förklara!

Men vad tycker ni bäst om:

 

Delikatessen:

Den försiktiga, med tungan utanför munnen och bara med tungspetsen som berör din partners.

Den andra varianten är mer glupsk: den är en upptäcktsfärd i den älskades mun,

slickandes på tänderna, smakandes på läpparna, den kan sträcka ut sig över näsa, kinder, ögon, hals…

 

Franska kyssen:

Det gamla hederliga tunghånglet.  Slappna av, öppna munnen. Möt din partners mun. Sträck fram tungan. Smaka på din partners tunga, slicka på den (dregla inte) och undvik och slå dina tänder mot din partners.

 

Den erotiska kyssen:

Mjuk eller hård, kort eller lång, nafsande, lätt, sugande, smackande, blöt, intensiv, sensuell, djup eller helt ytlig… Bit-kyssar och sluk-kyssar ingår i denna kategori som inte alls bara måste om fatta munnen.

 

Med öppna ögon:

Oftast blundar vi när vi kysser den vi älskar. Ett enkelt sätt att förhöja känseln och intimiteten i kyssen är att i stället se varandra i ögonen. När era blickar möts uppstår en speciell laddning. Den förhöjer lusten och för er närmare varandra.

 

Läppmassage:

Detta är en kyss där tungan inte spelar huvudrollen, utan det är läpparna som gör det. Fukta läpparna och gnid dem långsamt mot din partners. Nafsa på varandras läppar. Detta är en långsam kyssteknik som verkligen ger er tid och njuta av varandra

(Cosmopolitan)


Kommentarer
Postat av: Ena

haha uuh kako Sedina znaaa :p

2009-11-07 @ 14:26:54
URL: http://enchiii.blogg.se/
Postat av: seedina

ser du inte att de står cosmopolitan där nere ena :D

ako ti treba finns ett helt ansvitt om hur man gör:P haha

2009-11-07 @ 14:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!